avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se poate trimite o renuntare la judecata? ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se poate trimite o renuntare la judecata? Recomandat prin ...

Cum se poate trimite o renuntare la judecata? Recomandat prin posta? Fizic la registratura tribunalului? Online se poate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 23 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin toate modalitatile mentionate de dvfs se poate transmite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil să depun o chemare în judecată și să solicitat gmunt43 gmunt43 Este posibil să depun o chemare în judecată online (prin intermediul registratura rejust ro) și să solicit judecata în lipsă inca de la începutul ... (vezi toată discuția)
Inscris judecare in lipsa lcarlisian lcarlisian Buna ziua, Am inaintat catre Judecatorie o plangere impotriva unui Proces verbal de contraventie. (Amenda, Codul rutier, am dreptate, nu mai am nimic de ... (vezi toată discuția)
Intampinare Dinte Dinte Buna seara! Atunci cand iti vine citatie de la tribunal, am inteles ca ai la dispozitie 30 de zile pentru intampinare. Intrebarea mea este: De cand incepe ... (vezi toată discuția)