avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Dacă îmi dau demisia din funcția de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Dacă îmi dau demisia din funcția de președinte ...

Bună ziua. Dacă îmi dau demisia din funcția de președinte de asociație de proprietari, mai pot candida din nou la această funcție?. Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și sprijin.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 23 Decembrie 2024
Sau va puteti revoca cererea de demisie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, tatăl meu are 93 de ani,este președinte de asociație ... DL.DAN DL.DAN Bună ziua, Tatăl meu are 93 de ani,este președinte de asociație proprietari,in ultimii 15 ani nimeni nu a vrut să-și asume această funcție.Tata mai ... (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc alf2earth alf2earth Am fost ales presedintele unui bloc de 9 scari, cu 380 de apartamente. Eu am dubla cetatenie Romana si Americana. Sotia mea este proprietara in bloc (avem un ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie de proprietari Amalexco Amalexco Buna ziua. Eu, in calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari vreau sa demisionez. Uitandu-ma in lege, nu am un termen anume, si nu se intelege, ce ... (vezi toată discuția)