avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salutari Recent am cumpărat o centrala de apartament ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salutari Recent am cumpărat o centrala de apartament după montare ...

Salutari
Recent am cumpărat o centrala de apartament după montare au venit cei care dau aprobarea iscir autorizați vaillant și după câteva zile curge apa din centrala au venit iar au schimbat o piesa și tot asa de 3 ori am fost la magazin sa întreb dacă se poate schimba și miau spus dacă firma îmi da foaie de anulare mi-o schimba. Firma refuza să-mi dea aceasta foaie pe motiv ca se repara.reparatia durează câteva zile și nu ieșim la un capăt art.449/2003 spune ca dacă nu se poate repara și e defect de fabrica sa se schimbe iei refuza pot sai acționez în judecata? Sau ce soluti am? Multumwsc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:35, 24 Decembrie 2024
Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător și consumator, luându-se în considerare natura produselor și scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăși 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoștința vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

Puteti depune o sesizare la Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina noua 1000 km in service defect de fabricatie doclaro doclaro Buna ziua, Am cumparat o masina noua si la 1000 km mi-a aparut cheia de service cu avarie sist de franare in bord si alti martori am tras pe dreapta am ... (vezi toată discuția)
Legea 449/2003 IulianManolache IulianManolache Buna ziua! Am contactat telefonic în data de 14 august reprezentatii magazinului Altex, de la care am achizitionat anul trecut un laptop, in vederea ... (vezi toată discuția)
Telefon cu defect dupa 2 zile mikloshorvath mikloshorvath Buna, am cumparat un telefon si dupa 2 zile, s-a blocat. Dupa scoatere/reintroducere a acumlatorului, s-a revenit. Insa telefonul am cumparat ca si cadou ... (vezi toată discuția)