Bună seara, joi dimineață în data de 5 decembrie 2024 am dus soția la spitalu județean de urgență Arad, la ora 13:00 a băgat-o la operație și ia făcut anestezie totală, apoi în data de 6 decembrie ia făcut iară anestezie totală să o opereze din nou că a început să se simtă rău, dar doctorul care ia făcut nu aveau voie pentru că ea avea 5 standuri la inimă și inima ei o fost de 16%, apoi seara la 21:30 ma sunat de la spital să îmi spună că soția a decedat, îmi spuneți vă rog ce este de făcut ? Sau cum se procedează.
Odihneasca-se in pace! Ce vreti sa spuneti prin ce e de facut? Spitalul va elibereaza certificatul medical de constatare a decesului. Puteti sa solicitati autopsia expres sau sa renuntati la aceasta. Mergeti la Primarie sa obtineti Certificatul de Deces, apoi luati legatura cu morga spitalului si cu o firma de pompe funebre.
Dacă dvs credeți ca este vorba despre o culpa medicala puteți sa faceți plângere penala sau un proces civil prin care sa solicitați daune morale..Va trebui sa căutați în zona dvs un av specializat în malpraxis..
Malpraxis
OldShatterhand
Am nevoie de un model de sesizare malpraxis pentru colegiul medicilor si totodata as vrea sa stiu daca se poate face o singura sesizare impotriva conducerii ... (vezi toată discuția)