avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, joi dimineață în data de 5 decembrie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, joi dimineață în data de 5 decembrie 2024 am ...

Bună seara, joi dimineață în data de 5 decembrie 2024 am dus soția la spitalu județean de urgență Arad, la ora 13:00 a băgat-o la operație și ia făcut anestezie totală, apoi în data de 6 decembrie ia făcut iară anestezie totală să o opereze din nou că a început să se simtă rău, dar doctorul care ia făcut nu aveau voie pentru că ea avea 5 standuri la inimă și inima ei o fost de 16%, apoi seara la 21:30 ma sunat de la spital să îmi spună că soția a decedat, îmi spuneți vă rog ce este de făcut ? Sau cum se procedează.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:22, 24 Decembrie 2024
Odihneasca-se in pace! Ce vreti sa spuneti prin ce e de facut? Spitalul va elibereaza certificatul medical de constatare a decesului. Puteti sa solicitati autopsia expres sau sa renuntati la aceasta. Mergeti la Primarie sa obtineti Certificatul de Deces, apoi luati legatura cu morga spitalului si cu o firma de pompe funebre.
Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2024
adriandimitriu, utilizator
Dacă dvs credeți ca este vorba despre o culpa medicala puteți sa faceți plângere penala sau un proces civil prin care sa solicitați daune morale..Va trebui sa căutați în zona dvs un av specializat în malpraxis..
Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Daca aparținătorii au insistat în ciuda prognosticului.... Și au semnat și consimțământul informat... Nu e malpraxis. Dar atâta știm, atâta presupunem

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis OldShatterhand OldShatterhand Am nevoie de un model de sesizare malpraxis pentru colegiul medicilor si totodata as vrea sa stiu daca se poate face o singura sesizare impotriva conducerii ... (vezi toată discuția)
Se poate la colegiul medicilor fara autopsie adisal adisal Sotia mea a decedat clar de trombembolie dupa o operatie artrostopica nu am facut autopsia clara fiind cauza decesului .Acum vreau sa trimit actele la Colegiul ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent! posibil malpraxis! nickra nickra Buna seara, avem nevoie urgenta de ajutor cu privire la urmatoarea situatie: - barbat (angajat ca electrician la spitalul de boli infectioase Matei Bals) ... (vezi toată discuția)