avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca unui angajat i se acorda in aceasa saptamana 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca unui angajat i se acorda in aceasa saptamana 2 zile libere ...

Daca unui angajat i se acorda in aceasa saptamana 2 zile libere legale 25 si 26 mai trebuie sa i se acorde si liberele obisnuite derivate din timpoul de repaus saptamanal in weekend?Multumesc
Cel mai recent răspuns: dannychris , utilizator 16:29, 26 Decembrie 2024
Da, trebuie sa i se acorde si acele zile.
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere legale de craciun Coolflo Coolflo Buna seara, In primul rand va multumesc ca existati. In al doilea am o problema pe care nu am putut-o rezolva cautand informatii cu ajutorul motoarelor ... (vezi toată discuția)
Spor de weekend și zi libera legal Liliana33 Liliana33 Bună ziua! Lucrez în cadrul unei firme private care are activitate 7 zile din 7, astfel ca o săptămână sunt libera în weekend și următoarea lucrez în ... (vezi toată discuția)
Zile libere NanaAna NanaAna Buna seara! Am si eu o intrebare legat de zilele libere: daca zilele de 25 si 26 decembrei sunt zile libere conform legii si in acele zile eu am liber de ... (vezi toată discuția)