avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua,am primit un proces verbal de contravenție ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua,am primit un proces verbal de contravenție duplicatul ...

Bună ziua,am primit un proces verbal de contravenție duplicatul și nu se vede aproape de loc să citesc ce acuzații mi se aduc de-abia am descifrat cu lupa câteva înscrisuri, întrebarea mea este : ce exemplar se înmânează contravenientului, unicatul s-au duplicatul,pe duplicat aproape este indescifrabil?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:08, 27 Decembrie 2024
duplicatul.
puteti solicita organului constatator o transcriere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare pe trotuar in cluj-napoca indescifrabila SebastianE SebastianE Salut, Cred ca am primit o amenda pentru parcare. Am parcat pe trotuar, fara a incurca pe nimeni, neavand altundeva unde sa parchez. Problema e ca, in ... (vezi toată discuția)
Raspuns la cerere adresata fiscului negut negut Am cerut la fisc,prin scrisoare recomandata confirmata de primire ,sa-mi trimita procesul -verbal de contraventie pentru care figurez cu amenda neplatita la ... (vezi toată discuția)
Proces verbal cnp gresit richy richy Buna seara, Am primit o amenda pentru traversare neregulamentara ca si pieton dar dupa ce am recitit procesul verbal am observat ca CNP-ul este scris gresit ... (vezi toată discuția)