avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În cazul în care soțul meu este arestat preventiv ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În cazul în care soțul meu este arestat preventiv pentru transport ...

În cazul în care soțul meu este arestat preventiv pentru transport imigranti exista posibilitatea după ce primește sentinta sa ispășească pedeapsa in germania ? ( unde avem noi domiciliu) mulțumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Eusuntcinesunt , utilizator 18:29, 26 Decembrie 2024
Daca aveti cetatenie germana, da, faceti o cerere in acest sens.
De unde stiti ca o sa primeasca pedeapsa? Poate nu primeste.
Nu știu dacă va primi pedeapsa dar deodată ce este arestat preventiv asa bănuiesc

trandafir2 a scris:

Daca aveti cetatenie germana, da, faceti o cerere in acest sens.
De unde stiti ca o sa primeasca pedeapsa? Poate nu primeste.

Arestul preventiv este o masura preventiva, nu o pedeapsa. Pedeapsa se stabileste la final, eventual dupa epuizarea cailor de atac, sens in care este prematur sa considerati ca se va stabili o pedeapsa cu inchisoarea la acest moment.
Din pacate dansul a fost arestat in Slovenia pe data de 10 decembrie și avocata din uficiu mi a spus că se pedepsește aspru de la 3 la 10 ani. Ce știu este ca în momentul acesta am rămas singura cu doi copii și fără sot ( singurul nostru venit) și fără masina ( singurul nostru bun) eu nu știu ce se va întâmpla, dar cazuri similare cu a dansului s-au terminat cu arest. Dansul are doar cetatenie romana, dar ambasada mi a spus că foarte greu as putea sa îl rempatriez în România, asa că mă gândeam că poate am șanse în Germania. Va mulțumesc pentru raspuns

trandafir2 a scris:

Arestul preventiv este o masura preventiva, nu o pedeapsa. Pedeapsa se stabileste la final, eventual dupa epuizarea cailor de atac, sens in care este prematur sa considerati ca se va stabili o pedeapsa cu inchisoarea la acest moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pedepseste tentativa de furt in acest caz? Liviu Popa Liviu Popa 2 baieti au fost prinsi in timp ce vroiau sa fure dintrun camion niste motorina,cand incercau sa desfaca acolo la rezervor alarmele masini au inceput sa sune ... (vezi toată discuția)
Mandat european DEEA TA DEEA TA Buna seara.Un băiat este arestat preventiv în Cehia de 43 zile dupa ce s-a emis un mandat european pe numele lui de către Slovenia.Se judecă de peste 2 ... (vezi toată discuția)
Talharie??? cautavocat cautavocat Buna ziua! -sora mea a sunat la un anunt de pe internet sa cumpere niste haine de firma en gros -s a intalnit ccu vanzatoarea si sotul ei intr un loc ... (vezi toată discuția)