avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Am o prietena care este angajata din luna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Am o prietena care este angajata din luna noiembrie ...

Bună ziua.
Am o prietena care este angajata din luna noiembrie și nu apare ca asigurat la casa de sănătate? Ce ar trebui sa facă?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ibulgariu , utilizator 10:43, 28 Decembrie 2024
Trebuie mai intai sa vb cu angajatorul daca a depus declaratia D112 si apoi sa mearga la Casa de Asigurari de Sanatate sa intrebe.
Mulțumesc pentru informație.

Cornel Vasile a scris:

Trebuie mai intai sa vb cu angajatorul daca a depus declaratia D112 si apoi sa mearga la Casa de Asigurari de Sanatate sa intrebe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbat casa de sanatate salariat si completare d112 mariamarineci mariamarineci Buna ziua! Am un salariat caruia din luna septembrie 2014 i-am copletat formularele necesare pentru inscriere la Casa de sanatate a OPSNAJ. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Verificare inregistrare cim la itm piscupescu piscupescu am introdus CNP ul la verificare asigurare SANATATE mi s-a raspuns ca nu sunt asigurat deshii contabilul ma asigura ca transmis pe REVISAL - ce ... (vezi toată discuția)
sunt angajată la un magazin cu contract de muncă, dar nu apar ca asigurată la sănătate ... AnaMariaAle2000 AnaMariaAle2000 Bună ziua Sunt angajată la un magazin, cu contract de muncă! Intrând pe site-ul celor de la CAS, apare că nu sunt asigurată! Știam că durează o ... (vezi toată discuția)