avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa-mi desmostenesc unicul copil, tatăl ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa-mi desmostenesc unicul copil, tatăl copilului a decedat ...

Cum pot sa-mi desmostenesc unicul copil, tatăl copilului a decedat în urmă cu 3 ani.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:50, 13 Ianuarie 2025
Legea civilă permite dezmoștenirea și se realizează prin testament. Pentru mai multe detalii apelați la un avocat care vă poate explica.
nu il citeaza nimeni, contractul il veti semna la notar. Alegeti cu atentie, insa.
daca aveti varsta pensionarii, va incadrati la persoana varstnica si puteti solicita de la dgaspc asistenta, va asista la semnarea contractului si vor verifica pe parcurs cum se achita debitorul de sarcini .

Alina Margaret a scris:

Mulțumesc!
Il va cita cineva , eu intenționez sa merg doar la un notar public , nu în tribunal

gi-jane2 a scris:

Dacă aveți bunuri proprii, puteti semna cu cineva un contract de intretinere, asa îl veți dezmosteni indirect și veți avea sprijin la bătrânețe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hristos a inviat! daca am infiat acum 26 de ani o fetita care ... coco_stefania coco_stefania Hristos a Inviat! Daca am infiat acum 26 de ani o fetita care acum imi creeaza mari probleme si nu mai suport, o pot desfia? Sau daca nu , sa o dezmostenesc? ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu o intrebare....soț și soție casătoriți ... DimitriP DimitriP Buna seara, Am si eu o intrebare....soț și soție casătoriți de peste 30 de ani cu un copil rezultat din căsătoria lor, soțul a avut un alt copil ... (vezi toată discuția)
Desmostenire arcomanomaria arcomanomaria Ma intereseaza daca este posibil si care este procedura pentru a desmosteni propriul copil. (vezi toată discuția)