avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Daca am lucrat undeva 1 an și 10 luni apoi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Daca am lucrat undeva 1 an și 10 luni apoi mi-am ...

Buna ziua! Daca am lucrat undeva 1 an și 10 luni apoi mi-am schimbat locul de muncă și momentan am doar o luna și un pic, tocmai am aflat că sunt însărcinată, cum se procedează,pot intra in co medical de aici sau trebuie sa am 6 luni de cotizare și la locul de munca actual? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:13, 28 Decembrie 2024
Trebuie sa știu neapărat va rog, am o sarcina gemelara cu risc.Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul şi indemnizaţia de risc maternal se acordă fără condiţie de stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,eu am lucrat 1 an și 10 luni la o firma apoi am plecat ... Adina98 Adina98 Buna ziua,eu am lucrat 1 an și 10 luni la o firma apoi am plecat cu pauza de o sapt și m-am angajat în altă parte...aici am 2 luni de când muncesc dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alexandra_draghici24 alexandra_draghici24 Buna ziua m-ar interesa sa stiu daca o femeie care are 10 luni lucrate poate intra in concediu medical sau risc maternal daca este insarcinata in 4 luni ... (vezi toată discuția)