avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire-Buna ziua, am o intrebare. Membrii familiei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire-Buna ziua, am o intrebare. Membrii familiei din partea paterna ...

Buna ziua, am o intrebare. Membrii familiei din partea paterna incearca sa recupereze pamintul extravilan mostenit de la bunicii paterni. Sunt intr-un proces cu statul in acest sens. Tatal meu a decedat, asemenea ceilalti 5 frati . Mama mea traieste si este parte din aceasta eventuala mostenire. In acest caz, care sunt sansele mele si ce asi avea de facut. Mama mea imi zice ca dupa moartea ei , eu sa ma ocup in continuare de aceste probleme, daca nu se rezolva.dar nu am detalii, practic nu imi zice nimic. Va rog lamuriti-ma ce pot face in situatia de fata . Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:02, 28 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă dvs nu reusiti sa aflați câteva amănunte de la mama dvs credeți ca noi putem sa ghicim?Solicitați un nr de dosar,datele avocatului care o reprezinta,nu obțineți aceste informații de la mama dvs solicitați le atunci de la celelalte rude implicate în proces.etc
Deci se intelege din raspunsul dumneavoastra ca dupa moartea mamei nu o sa mai pot face nimic daca nu se rezolva pina atunci . Pot mosteni dupa moartea mamei, daca nu s-a facut concesiunea dupa moartea tatei?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
aveti o intelegere cu totul speciala.
dupa decesul mamei veti mosteni atat activele cat si pasivele, bunurile, documentele si datoriile, inclusiv starea actiunilor executate de ea inainte de deces. asta daca veti accepta mostenirea. nu avem de unde sa stim motivele pentru care mama nu va tine la curent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire-succesiune : buna ziua. va rog sa ma lamuriti in problema ... doinita123 doinita123 Mostenire-Succesiune : Buna ziua. va rog sa ma lamuriti in problema unei mosteniri a unui teren extravilan mostenit de la bunici. - ... (vezi toată discuția)
Mostenire- va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: ... virgil1 virgil1 Mostenire- va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: in cazul mostenirii unui pamint extravilan de la bunicul patern, care sunt pasii de urmat? Bunicu ... (vezi toată discuția)
Prin succesiune la judecătorie, fratele a rămas cu casa unde stă și un sfert din curte, iar eu și mama cu restul. dreptul mamei mai poate fi atacat după moartea ei? marinicafarafrica marinicafarafrica Buna tuturor ! Fratele meu a tinut mortis sa facem succesiunea dupa moartea tatalui deoarece stam in aceiasi curte si vrea delimitare. Eu cu mama stau itrtr ... (vezi toată discuția)