avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara,am și eu o întrebare dacă puteți ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara,am și eu o întrebare dacă puteți să-mi răspundeți. Mama ...

Bună seara,am și eu o întrebare dacă puteți să-mi răspundeți.Mama mea a murit acum 2zile ea era ln șomaj luase 2luni,ajutorul de înmormântare pot să-l iau integral sau doar jumătate?Și unde trebuie sa ajung cu actele sa pot sa iau ajutorul de înmormântare
Cel mai recent răspuns: AnamariaAle , utilizator 16:41, 1 Ianuarie 2025
Platesc mostenitorii daca accepta succesiunea.
Mostenitorii preiau si datoriile.
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2024
Dapix, utilizator
Mulțumesc pt răspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada acordare ajutor de inmormantare MMMI MMMI am si eu o intrebare bunicii mei au decedat, bunica in oct 2008 iar bunicul in decembrie 2009, dar nu a mers nimeni sa ridice acel ajutor de ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de inmormantare Ieftici Georgeta Ieftici Georgeta As avea si eu o problema , sotul meu a decedat pe data de 19 Martie 2010 , inregistrarea decesului la primarie a avut loc pe data de 22 Martie 2010 si ... (vezi toată discuția)
Bunicul meu a primit in 1946 2 locuri de veci concesionate intr-un ... sandu.53 sandu.53 Bunicul meu a primit in 1946 2 locuri de veci concesionate intr-un cimitir parohial!El a decedat in 1972 si ulterior si bunica mea in 1991.Ei au avut 5 copii ... (vezi toată discuția)