avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Eu am contract de intretinere cu soacra. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Eu am contract de intretinere cu soacra. Acuma soacra ...

Buna ziua
Eu am contract de intretinere cu soacra.
Acuma soacra este la psihiatrie cu dementa.
Pot benificia de bani de ingrijire de handicap sau nu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:27, 31 Decembrie 2024
I-ati depus dosarul medical la Comisia de expertiza de la DGASPC'?
Nu mai ia indemnizația de handicap decât dacă se afla în cămin privat, Daca e instituționalizata la stat, nu mai beneficiază .
Chiar și dacă acum este internată la un spital de psihiatrie, pentru perioada internării, i se suspendă indemnizația de handicap.
Dar dacă este internată la un AZIL de stat, bolnava nu are nici un drept de indemnizație.
Dvs ca noră nu aveți cum să încasați în numele ei această indemnizație.
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2024
Dapix, utilizator
În spital nu sta mai mult de 2 săptămâni, deci nu cred ca ii suspenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ! mama mea, 91 ani , în urma unei internări la ... Miha_ella60 Miha_ella60 Bună seara ! Mama mea, 91 ani , în urma unei internări la Psihiatrie anul trecut a primit diagnosticul de alhzaimer si dementa senila. I s-a recomandat și ... (vezi toată discuția)
Tutela si contract de intretinere potyi potyi Buna ziua, Am incheiat un contract de intretinere acum 2 ani cu o batrana de 84 de ani cu handicap grav de vedere.Mentionez faptul ca nu are nici o ruda in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,bunica suferă de demență severa ... Romeo_ionut Romeo_ionut Buna ziua,bunica suferă de demență severa.Ea sta singura și nu mai are pe nimeni.A ajuns într-un stadiu in care se cearta cu vecinii și amenință cu ... (vezi toată discuția)