avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua.eu SI prietena mea locuim in UK SI asteptam ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua.eu SI prietena mea locuim in UK SI asteptam UN bebe ...

Buna ziua.eu SI prietena mea locuim in UK SI asteptam UN bebe . Nu suntem casatoriti SI vrem la nastere CA bebele sa IA numele de familie al meu(al tatalui) ex Popescu urmand CA pe copil sa Il cheme Popescu chiar DACA pe Mama o cheama ex :Diaconescu(numele de fata) iar pe certificatul de nastere Britannic o sa fie trecut copilul ex: Popescu Daniel SI parintii Popescu Alex SI Diaconescu daniela. SE poate transcrie apoi certificatul Britanic in cel romanesc Fara probleme? ( Mentionez nu suntem casatoriti inca urmand sa facem casatoria SI botezul in Romania in viitor. AR putea aparea ceva probleme in transcrierea actelor celui mic ? Vrem sa fim siguri CA nu facem o greseala SI dupa sa NE chinuim . SI care AR Fi ordinea care sa preintampinam probleme dupa? Certificat Britanic ,apoi transcriere certificat nastere romanesc,casatoria ,botezul? VA multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:01, 30 Decembrie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, nu va fi nicio problema.

Pe viitor, sa scrieți normal, cuvintele nu se scriu cu litere mari în mijlocul propoziției decat daca e vb de nume proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare mai neobisnuita in legatura cu numele ... Kiki856 Kiki856 Buna ziua, Am o intrebare mai neobisnuita in legatura cu numele de familie. Situatia este urmatoarea: Atat eu cat si partenerul meu locuim in UK. Suntem ... (vezi toată discuția)
Bună tuturor! am întâmpinat o problemă legată de transcrierea ... Annamariaaaaaaaaa Annamariaaaaaaaaa Bună tuturor! Am întâmpinat o problemă legată de transcrierea certificatului de căsătorie în România. Problema stă în felul următor: Noi ne-am ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)