avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, eu cu mama mea nu prea ne înțelegem eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, eu cu mama mea nu prea ne înțelegem eu am 17 ani ...

Bună seara, eu cu mama mea nu prea ne înțelegem eu am 17 ani și mi as dori sa ma mut la iubitul meu cu 3 luni înainte sa fac 18, mama mea e mai stricta și nu prea e deacord cu relația mea mi as dori sa știu ce sar întâmpla dacă mama ar apela la politie mulțumesc frumos, iubitul meu are 20 de ani, ajutor va rog mi as dori un răspuns cât mai repede posibil
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Mai ai rabdare 3 luni.
Recomand sa aveti rabdare mai mult de 3 luni, altfel aveti mari sanse sa deveniti victima sigura. Discutati cu mama dv. Va puteti muta singura, insa nu la prieten.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 17 ani si sunt abuzauta fizic Bnc1234 Bnc1234 Buna ziua am 17 ani jumatate in urma unei discutie puternice intre parinti mei tatal meu ma batut cu pumnii pana in stadiul de incostienta aproape ,am ochii ... (vezi toată discuția)
Pot pati ceva ? e corupere de minori ? epy_braila epy_braila Buna seara, Ma numesc Ionut, am 20 ani, iar prietena mea are 17 ani si 9 luni. Ne-am cunoscut acum 10 luni,dupa 3 luni de cand ne cunoasteam i-am propus sa-i ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut la prietenul meu si am nevoie de sfaturi... BiancaElena.. BiancaElena.. Buna ziua. Am si eu o problema,locuiesc in casa cu mama mea si prietenul ei,tatal meu fiind decedat. Eu am varsta de 17 ani,prietenul meu insa are 24 . ... (vezi toată discuția)