avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract prestari servicii facut public
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract prestari servicii facut public

Contract prestari servicii facut public

În anul 2023 am încheiat un contract prestari servicii în calitate de prestator cu o instituție publica în calitate de beneficiar care a făcut public pe site lor contractul si anexele cu toate clauzele inclusiv datele mele personale în calitate de administrator al societatii prestatoare. Întreb dacă au procedat legal în această speță?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 31 Decembrie 2024
Legea 544/2001
Articolul 11^1
Orice autoritate contractantă, astfel cum este definita prin lege, are obligația să pună la dispoziția persoanei fizice sau juridice interesate, în condițiile prevăzute la art. 7, contractele de achiziții publice.
...

Conform art. 11 alin. (1) din Legea nr. 544/2001, fiecare instituţie are obligaţia să pună la dispoziţie celor interesaţi copii ale contractelor de achiziţii. Se vor afișa contractele de achiziție publică, derulate şi/sau executate de autoritatea contractantă, cu o valoare mai mare de 5000 de EUR. Fiecare Autoritate Contractantă căreia i se aplică Memorandumul va publica contractele de achiziție publică, cu respectarea prevederilor H.G. 901/2015 privind aprobarea Strategiei naționale în domeniul achizițiilor publice și cu aplicarea art. 217 din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice. Autoritățile Contractante au obligația de a asigura protejarea acelor informații pe care operatorul economic le precizează ca fiind confidențiale, în măsura în care, în mod obiectiv, dezvăluirea acestor informații ar prejudicia interesele legitime ale operatorului economic, în special în ceea ce privește secretul comercial și proprietatea intelectuală. În cazul clauzelor de confidențialitate, nepublicarea pe site-ul autorității contractante va fi motivată.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice dana_ludmila dana_ludmila Cand pot pune la dispozitia unui solicitant dosarul achizitiei publice conform legii 544/2001? (vezi toată discuția)
Va rog raspuns urgent!!!!acces dosar achizitii publice victoriaa victoriaa Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca intr-o procedura de achizitie publica, pana la semnarea contractului cu ofertantul castigator, ceilalti operatori ... (vezi toată discuția)
Procedura cerere oferte donigao donigao Buna ziua, Am participat la o procedura de cerere de oferte pentru atribuirea unui contract de achizitie publica. Unul dintre ofertanti cere acte din ... (vezi toată discuția)