avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In cazul in care o persoana decedeaza dar nu a avut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In cazul in care o persoana decedeaza dar nu a avut nici un venit ...

In cazul in care o persoana decedeaza dar nu a avut nici un venit si nici nu are familie care sa fie asigurati se poate beneficia de ajutor de înmormântare?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 17:22, 2 Ianuarie 2025
Da, dar este vorba despre un ajutor acordat de primărie, în baza legii 416/2001 privind venitul minim garantat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de înmormântare Tutuianumariana981@gmail.com Tutuianumariana981@gmail.com Am un verisor care a decedat în vârstă de 52 ani nu era asigurat si nu avea nici un venit poate beneficia de ajutor de înmormântare de la primarie (vezi toată discuția)
Ajutor de înmormântare . MihaaaM MihaaaM Bună ziua ! Fratele meu a decedat ,nu era asigurat nici pensionar ,avea doar ajutorul social de la Primărie .Beneficiem de ajutorul de înmormântare ?? Daca ... (vezi toată discuția)
Ajutor înmormântare Anayram2009 Anayram2009 Bună seara ...eu asigurată...mama pensionară... fratele meu a decedat ,36 de ani ..era asistat social ..de la casa de pensii nu primeste nici un ajutor ..am ... (vezi toată discuția)