avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum poate fi accesat fondul pentru izolarea termica a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum poate fi accesat fondul pentru izolarea termica a locuintei? ...

Cum poate fi accesat fondul pentru izolarea termica a locuintei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 1 Ianuarie 2025
Programul privind efectuarea de lucrari destinate eficientei energetice, beneficiari persoane fizice
(Programul Casa Verde Plus)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.cum pot accesa bani pentru reparatii in casa? am inteles ... Mariannasu Mariannasu Buna ziua.Cum pot accesa bani pentru reparatii in casa?am inteles ca sunt niste fonduri nerambursabile. (vezi toată discuția)
Contract hidroizolatie bloc raluka raluka Am executat pe cheltuiala mea hidroizolatia apart in care locuiesc, intrucat Presedintele asociatiei nu a intreprins nici actiune cu privire a strangerea ... (vezi toată discuția)
Scutirea de impozit pentru imobilele izolate termic.... pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, In Monitorul din 14 iulie 2011 am inteles ca s-a publicat o lege pentru scutirea de la impozit a proprietarilor care si-au izolat termic sau isi ... (vezi toată discuția)