1.Pactul internaţional din 16 decembrie 1966 cu privire la drepturile economice, sociale şi culturale,publicat în BULETINUL OFICIAL nr. 146 din 20 noiembrie 1974, precizeaza la Articolul 7:
"Statele părţi la prezentul pact recunosc dreptul pe care îl are orice persoană de a se bucura de condiţii de muncă juste şi prielnice, care să asigure indeosebi:
d) (...) remunerarea zilelor de sarbatoare.".
2. Guvernul prin celebra ordonanță-trenuleț din 31.12.2024 a stabilit ca "munca suplimentară efectuată peste durata normală a timpului de lucru de către personalul din sectorul bugetar încadrat în funcții de execuție, de
conducere și de înalți funcționari publici, precum și munca prestată în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale și în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează în cadrul schimbului normal de lucru se compensează numai cu timp liber corespunzător acestora în următoarele 90 de zile după prestarea muncii suplimentare."
3. Dupa cum se observă, Pactul nu ofera statului român "drept de apreciere", nu face referire la vreo situatie exceptională!
4. Neremunerarea zilelor de sarbatoare pentru personalul bugetar e o încălcare a .Pactului internaţional din 16 decembrie 1966 ?
Vă mulțumesc pentru amabilitate. Daca am dreptul, potrivit Pactului, sa fiu remunerat pentru munca prestata angajatorului in zilele de sarbatoare legala, iar odonanta-trenuleț imi anuleaza acest drept, eu vad în aceasta o contradictie. Pactul trebuie aplicat întocmai.
Si este vorba si despre plata orelor suplimentare. Nu ma refer atât la încalcarea art. 4(2) din CARTA SOCIALĂ EUROPEANĂ REVIZUITĂ, o exceptie care dureaza de 10 ani, nu mai e exceptie, ci la art. 1(3) din Constitutie. Un stat democratic, o guvernare democratica, înseamnă guvernarea majoritații si drepturile minoritații(bugetare in acest caz), inseamna că "minoritatea" bugetară trebuie sa aiba posibilitatea de a rezista in fata majoritații guvernamentale/de a fi tratata identic in privinta drepturilor fundamentale cu majoritatea. Doar instituind aceeasi regulă si in mediul privat am putea vorbi despre egalitate. Stim punctul de vedere al CCR, dar acest punct nu poate fi considerat democratic daca il raportam la esenta democratiei asa cum este ea "tâlmăcită" prin lucrari clasice de specialitate.
Acelasi lucru si pentru munca suplimnetara ... ..avem o regula , dar si o exceptie .. nicaieri nu este stipulat in Pact sau in Constitutie ca trebuie sa se aplica mai intai exceptia?
Regula este compensarea cu timp liber, exceptia este plata lor, iar o norma speciala poata deroga de la norma generala.
CARTA SOCIALĂ EUROPEANĂ REVIZUITĂ*) din 3 mai 1996
Articolul 4
Dreptul la o salarizare echitabila
În vederea asigurării exercitării efective a dreptului la o salarizare echitabila, părţile se angajează
2. sa recunoască dreptul lucrătorilor la o rata majorată a salarizarii pentru orele suplimentare de muncă, cu excepţia unor cazuri speciale;
"In aceeasi incheiere de sesizare a CJUE, Curtea de Apel Bucuresti recunoaste ca legislatia romaneasca este restrictiva si ca nu permite alta solutie decat cea pronuntata de Tribunalul Bucuresti. De aceea, completul Enache-Calin a incercat sa sparga blocajul legislativ, prin sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene."
Zi libera 24 ianuarie
Kross
Buna ziua,am o intrebare si anume:
- in data de 24 ianuarie vor sta acasa doar bugetarii sau este zi libera pentru toti angajatii?
Mie la locul de munca mi ... (vezi toată discuția)