avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce document îmi trebuie de la soțul meu Canadian ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce document îmi trebuie de la soțul meu Canadian dacă doresc ...

Ce document îmi trebuieste de la soțul meu Canadian dacă doresc să cumpăr un imobil în România. Căsătoria este transcrisa în România.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:38, 2 Ianuarie 2025
Niciun document, puteti cumpara, iar in actul de vanzare se va mentiona - casatorita .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare proprietate fara casatorie inregistrata in romania Dorina-Canada Dorina-Canada Dupa incheierea succesiunii la notar doresc sa cumpar partea tatalui meu. Sunt cetatean canadian la fel si sotul meu, dar casatoria canadiana nu e ... (vezi toată discuția)
Proprietar casatorit in statele unite declarat necasatorit in actele de proprietate romanesti dianarsn dianarsn Buna seara. Urmeaza sa achizitionez un apartament de la o doamna care pe actele de proprietate este declarata necasatorita la momentul cand a intrat in posesia ... (vezi toată discuția)
Partaj utilizator32 utilizator32 Buna ziua, Situatia e in felul urmator. Sotia cetatean roman si sotul cetatean strain, casatoriti in strainatate. In urma cu mai multi ani au cumparat ... (vezi toată discuția)