avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In cazul unui divort intre un barbat si o femeie care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In cazul unui divort intre un barbat si o femeie care au un copil ...

In cazul unui divort intre un barbat si o femeie care au un copil minor si locuiesc impreuna, iar casa este pe numele ei, daca ea sau alta persoana au recunoscut relatii extraconjugale inaintea divortului, e posibil ca fostul sot sa aiba baza in a cere custodia copilului, chiar si dupa divort? De mentionat ca ea i-a spus sotului verbal ca doreste divortul si apoi a inceput o relatie cu cineva, in conditiile in care sotul nu era mutat din casa si nici procedura legala de divort initiata.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:30, 2 Ianuarie 2025
Custodia copilului nu are neapărat legătură cu relațiile extraconjugale ale părinților și nici cu relațiile dintre părinți. Când discutam de custodie, discutam despre legătură și relațiile de afecțiune dintre fiecare părinte și copil.
Discutați cu un av pt a intelege cum decurge un divorț,pt a intelege noțiunile de domiciliul minorului,autoritate părintească exclusiva denumita popular custodie etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu copil minor la mijloc: cât contează, în obținerea custodiei copilului, infidelitatea unuia dintre soți? GeorgeRF GeorgeRF Un cuplu are un copil de 4 ani și după cinci ani de relație vor să divorțeze. De un an nu mai stau sub același acoperiș. Intre timp femeia și-a găsit ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor ciancu ciancu Buna ziua As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)
Sunt divorțat de soție de 4 ani și în ultima vreme îmi tot ... Horatiu1980 Horatiu1980 Sunt divorțat de soție de 4 ani și în ultima vreme îmi tot interzice sa vad copilul deși avem o sentința de divorț cu custodie comuna. Ce cai ar trebui ... (vezi toată discuția)