avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Mama mea după succesiunea tatălui meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Mama mea după succesiunea tatălui meu i-a donat ...

Bună ziua!
Mama mea după succesiunea tatălui meu i-a donat și partea ei fratelui, fără știrea noastră.Nu i-a pus clauze.Locuiește cu ea în curte și nu vrea să aibă grijă de ea.Ne interzice și nouă (2 surori) să intrăm în curte.
Se poate dărâmă donația?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:12, 4 Ianuarie 2025
cata vreme mama traieste, nu
Dar mama poate să-și retragă donația?
Nu, e irevocabila.
Poate totuși incerca in intanta sa ceara revocarea donației pt ingratitudine.
Mergeti si va sfătuiți cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act donare nepot ElenaDI ElenaDI Buna seara. Siuatia este urmatoarea:tatal meu are o sora si avea si un frate care a decedat.Bunicii mei(care stateau in aceeasi casa cu fratele tatalui, sotia ... (vezi toată discuția)
Pot sa atac o donatie in instanta? mihaela_672001 mihaela_672001 buna seara,ma intereseaza daca pot sa atac donatia facuta de mama mea surori mele,care acum este decedata .succesorii surori mele,adica cumnatul si copilul ... (vezi toată discuția)
Succesiune gabita_dumitrache gabita_dumitrache buna ziua, as dori sa va intrb si eu ceva^ In urma decesului tatalui meu s-a facut succesiune iar dupa aceea anul trecut mama mea a vrut sa rezolve problema ... (vezi toată discuția)