avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numarul mediu de salariati pentru calculul fondului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numarul mediu de salariati pentru calculul fondului handicapati ...

Numarul mediu de salariati pentru calculul fondului handicapati este 51.5 , la care se aplica procentul de 4% rezultand 2.06. Nu am angajat persoane cu handicap. Cum calculez contributia datorata 2.06X4050 sau se rotumjeste 2X4050.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:21, 4 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se rotunjeste la 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie la fondul pers. cu handicap Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Ma confrunt cu o \"situatie\" ca sa-i zic asa la locul de munca si as avea nevoie de niste pareri: In luna Sept. 10 am avut pe stat-ul de plata 52 ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap angajate deeaa5 deeaa5 Buna ziua, am o intrebare legata de legea 448/2006 respectiv Ord 590/2008. In art 78, alin 2 din legea 448 se specifica: “Autorităţile şi instituţiile ... (vezi toată discuția)
Contributii fd. handicapati SEIMEANU_SARA SEIMEANU_SARA Va rog sa ma ajutati in clarificarea unei nelamuriri legate de modul de calcul al Contributiei de la persoanele juridice pentru persoanele cu ... (vezi toată discuția)