avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma constructii nu respecta înțelegerile. Am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma constructii nu respecta înțelegerile. Am făcut un contract ...

Firma constructii nu respecta înțelegerile.

Am făcut un contract simplist cu lucrările de făcut cu acea firma , s au apucat și au făcut ceva o săptămână, apoi au lăsat livrarea in coada de peste . Apucasem sa le dau tranșele stabilite dar ei nu au realizat lucrările ci doar tergiversare, arunca mult material, au făcut o parte din lucrări prost și trebuie sparta faianță ...

Pot face eu un pv lucrări conform filmări ,poze la locul faptei și să le impun în termen de finalizare? Im contract nu este trecut termen dar totuși bănuiesc că aveau obligația să vina vunnr de oameni cu care au început lucrarea . Lucrările stagnează de aproximativ o lună iar administrarul încearcă să amenințe tot el, nu e disponibil când îl chem sa vina , nu face nimic .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:00, 5 Ianuarie 2025
Daca nu aveti mentionate termene in contract, este greu sa impuneti dvs asa ceva .

Puteti trimite o notificare cu mentiunea de a va rezerva dreptul la actionarea in judecata in situatia in care tergiverseaza fara motive executarea lucrarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot denunta o lucrare de constructie la un apartament de bloc gresit executat? leitikati leitikati Am un ap de 3 cam, am refacut baia cu gresie, faianta, si in loc de vana am gandit o cabina de dus din faianta. Mesterul care este un particular fara firma a ... (vezi toată discuția)
Actionare in instanta pentru participare la plata reparatiei ... Daniela Zaman Daniela Zaman Actionare in instanta pentru participare la plata reparatiei (inlocuirii) acoperisului. Buna ziua, Licuiesc intr-o vila cu P+ 3 etaje si acoperis cu tigla. ... (vezi toată discuția)