avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Exista un risc dacă partenerul meu de viață care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Exista un risc dacă partenerul meu de viață care acum locuiește ...

Exista un risc dacă partenerul meu de viață care acum locuiește cu mine la bloc, se declara a doua persoana ca locuind în apartament?
Cel mai recent răspuns: ofi , utilizator 20:33, 5 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se declara unde anume la întreținere?La ce fel de riscuri va referiți(daca o sa va fie mai greu sa îl evacuați sau dacă dobândește un drept de proprietate?)Daca la cele menționate va gândiți nu exista nici un risc..
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere maria9791 maria9791 Buna ziua, Logodnicul meu are de la bunica lui un testament legalizat prin care ii lasa mostenire apartamentul in care locuieste in prezent. Ne-am gandit sa ... (vezi toată discuția)
Control psihiatric nicu_chiracu nicu_chiracu Am o intrebare: cum sa procedez pentru a apela la un control psihiatric pentru mama mea, care este proprietar in acte in casa in care locuim impreuna de o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am achizitionat un apartament, insa nu voi locui o ... lsp lsp Buna ziua! Am achizitionat un apartament, insa nu voi locui o perioda de cateva luni. Administratora blocului sustine ca trebuie sa declar si sa platesc ... (vezi toată discuția)