avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare cu avans fara finalizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare cu avans fara finalizare

Vânzare cu avans fara finalizare.Am avut o intelere de vânzare pentru un teren.Am primit in doua etape avans.Omul a ajuns in inchisoare in alta tara pe termen lung ce pot sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:51, 5 Ianuarie 2025
Vedeti daca aveti contract de vanzare sau antecontract de vanzare (promisiune).
Apoi, in functie de ce anume scrie in acea hartie, faceti planul pe mai departe.
Faptul ca persoana este in inchisoare, nu este un impediment absolut la finalizare.
Insa desigur, faptul ca nu are banii, poate fi o problema, dupa caz. Cititi hartiile.
Precontract,Omul este inchis in Germanis

{ interventie moderator - nu mai citati mesajele imediat anterioare - se intelege ca raspundeti unui mesaj anterior }
Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2025
trandafir2, moderator
Apoi, in functie de ce anume scrie in acea hartie, faceti planul pe mai departe.
...........
Cititi hartiile

V-am spus, cititi antecontractul, este foarte important ce scrie in hartie.
Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2025
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere antecontract de vanzare Oanamares Oanamares In urma cu 4 ani si 6 luni a fost autentificat un antecontract de promisiune de vanzare cu termen peste o luna de la perfectare,dar si o procura prin care ... (vezi toată discuția)
Precontract pentru cumpărarea unei case al cărei proiect trebuie refăcut. cum mă pot asigura că intru în posesia ei dacă proprietarul nu-și respectă angajamentul? Cosmin.C Cosmin.C Doresc sa cumpar o casa. Casa este finalizata dar nu fost respectat 100% proiectul si de aceea trebuie facut din nou proiect, intabulare si receptia finala. ... (vezi toată discuția)
Antecontractul valentina22 valentina22 dupa noul C Civ ce valoare legala mai are antecontractul in fata notarului si ce acte sunt necesare? (vezi toată discuția)