avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

Buna ziua! Mai exista inca cartile de munca? Si cum ii pot determina pe fostii angajatori sa-mi treaca vechimea in cartea de munca pt. perioada in care am lucrat la ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 10 Februarie 2010
Da inca mai exista carti de munca.
Va puteti adresa cu o cerere scrisa catre fiecare societate unde ati lucrat pentru a va elibera o adevarinta de vechime in munca.Acestea le duceti la societatea unde lucrati si vi le trece in cartea de munca daca aveti .
Daca nu vi s-a intocmit carnet de munca pana in prezent solicitati acest lucru angajatorului..
ioanina_dima a scris:

Buna ziua! Mai exista inca cartile de munca? Si cum ii pot determina pe fostii angajatori sa-mi treaca vechimea in cartea de munca pt. perioada in care am lucrat la ei?


Actualul angajator sau ITM-ul va poate completa vechimea in munca pe bza adeverintelor de vechime eliberate de catre fostii angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz completare carte de munca diablo diablo Buna seara, am lucrat la o firma circa 3 sapt dupa care m-am angajat la alta firma. Problema este ca cei de la care am plecat refuza sa imi treaca ... (vezi toată discuția)
Intrebare sabina012 sabina012 1.am lucrat 3 luni la o firma(X), aveam carnet de munca insa fostul angajator(Y) nu mi`a dat`o in timp util. dupa 3 luni de zile imi depun demisia la firma X ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime tierry tierry Firma la care am lucrat imi poate elibera o adeverinta de vechime tip, fara a fi inreg la ITM? La locul de munca actual vor sa imi deschida CM, dar intrucat la ... (vezi toată discuția)