avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cote întreținere boxa subsol De ce nu este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cote întreținere boxa subsol De ce nu este precizată suprafața ...

Cote întreținere boxa subsol
De ce nu este precizată suprafața boxei de la subsolul blocului aferentă fiecărei unități locative de pe scara blocului in lista de plată a cotelor de contribuție la cheltuielile asociației de proprietari? Este trecută doar suprafața utilă.
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:59, 12 Ianuarie 2025
Ce cota de intretinere aveti la boxa de la subsol mai exact?

De ce ar trebuie sa fie trecuta suprafata boxei pe lista de avizier? la ce ar folosi?
Suprafata utila este trecuta intrucat pe baza ei se face calculul sumelor care se achita pe cota indiviza si poate cineva doreste sa faca calculele sa verifice .
Unii nu o trec nici pe aia ci doar cota indiviza.
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2025
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraf utila - boxa filip01 filip01 Legea noua 196/2018 spune ca chelt pe cota parte indiviza se aloca functie de % de supraf utila a fiecarui proprietar. In blocul meu, cu boxe la subsol, supraf ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza o suma pe cota indiviza? DespinaM DespinaM Am citit multe discutii legate de cota indiviza si repartizarea cheltuielilor pe aceasta cota. Mi-am facut o idee, cred eu corecta. Totusi, doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Suprafața utilă DumitruParaschiv DumitruParaschiv La calculul cotelor lunare de întretinere la suprafata utilă se înclud unde este cazul boxele de la subsol s au camerele de serviciu de pe paliere? (vezi toată discuția)