avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! As avea o intrebare. Soțul a primit prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! As avea o intrebare. Soțul a primit prin donație ...

Bună seara! As avea o intrebare. Soțul a primit prin donație de la bunica sa o parte din casa si acum după aproape 3 ani îl amenință că ii ia inapoi, menționez ca donația sa făcut fără clauze si asa din senin a început sa îl amenințe ca ea sa răzgândit. Soțul plătește impozit pe partea lui si CF e tot pe el, actele sau făcut la notar. Poate sa ii ia partea inapoi ? noi am investit în casa in timpul acesta.
Cel mai recent răspuns: Adina89 , utilizator 12:42, 7 Ianuarie 2025
Nu, nu poate.
Donațiile sunt irevocabile.
Mulțumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act donatie Crs81 Crs81 Bună ziua, Am si eu următoare problema: sotul meu a primit o casă de la părinții lui înainte de a ne casatori. Casa i-a fost cedata prin act de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prin vanzare-cumparare vs. donatie fara drept de uzufruct infoadrian infoadrian Buna ziua, Am nevoie de ajutor pentru varianta optima in care sa preiau dreptul de proprietate al unui apartament. Socrii mei vor trece pe numele nostru ... (vezi toată discuția)
Acte succesiune Keyla Keyla Mama a decedat in 2018, eu sunt singurul copil. La data decesului mama era casatorita. Nu am dezbatut succesiunea pentru ca sotul ei avea domiciliul in alta ... (vezi toată discuția)