avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pot păți daca cer în instanță anularea unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pot păți daca cer în instanță anularea unui avertisment ...

Ce pot păți daca cer în instanță anularea unui avertisment dat de poliție ? Dacă instanța nu îmi dă dreptate , ce pot păți ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:29, 7 Ianuarie 2025
e doar un avertisment, de ce vreti sa-l contestati? de patit, nu patiti nimic, nu suntem un stat totalitar. daca pierdeti procesul, ramaneti cu avertismentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala T3n3r0s T3n3r0s Buna Ziua, ieri am accidentat usor o masina parcata deoarece incercand sa parchez masina am bagat din gresala in 1 in loc de masalier. Stiind a cui este ... (vezi toată discuția)
Contestare contraventie neprezentare rca documente auto DlOanta DlOanta Buna ziua, Doresc sa stiu daca este fondata(ce sanse de castig) contestatia contraventiei pentru neprezentare polita RCA catre agentul de politie, ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor! cu un pv in7heaven in7heaven Buna ziua Am primit de curand un proces verbal desi sunt nevinovat as dori sa il contest dar nu stiu unde si cum sa il formulez rog putin ajutor pv a fost ... (vezi toată discuția)