avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, am și eu o întrebare vă rog, pe 26 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, am și eu o întrebare vă rog, pe 26 decembrie sa ...

Bună ziua, am și eu o întrebare vă rog, pe 26 decembrie sa desprins o bucata din blocul unde locuiesc și mi a căzut pe masina ce demersuri pot sa fac și cui pot sa ma adresez pentru o eventuala recuperare a pagubei sau reparație, menționez ca nu am asigurare care să mă despăgubească în situații de genul acesta. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 03:42, 8 Ianuarie 2025
Buna ziua!

Va puteți adresa asociației de proprietari printr-o cerere/notificare, pentru rezolvarea situației pe cale amiabila. Ulterior, dacă nu ajungeti la o înțelegere, puteți demara procedurile la instanța de judecata.
S-a desprins din intamplare si de la etajul unde locuiti?
Ca au mai fost situatii si pagubitul era si vinovat dar si revoltat.
Chiar daca asociatia( presupunand ca aveti) ar de acord sa va despagubeasca suma va fi repartizata apoi tuturor si veti plati si dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. din clădirea în care am un apartament s-au desprins ... Mara Popescu Mara Popescu Bună seara. Din clădirea în care am un apartament s-a desprins o bucată de tencuială și a căzut pe o mașină. Reparația costă 1200 lei / proprietar, ... (vezi toată discuția)
Obligatii asociatii de locatari catabota catabota Buna ziua. suntem 2 imobile intr-o curte. Primul are acoperisul deteriorat si cad tigle si mai noi bucati de lemn putred. Accesul nostru, locatarii din ... (vezi toată discuția)
Tencuiala cazuta - masina avariata fara casco mirelahanganu mirelahanganu Buna seara , Va rog sa ma sfatuiti pe cine as putea trage la raspundere in cazul in care din tencuiala unui bloc ( de la et 7 sau 8 ) s-a desprins o bucata ... (vezi toată discuția)