avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara, Extrasul de carte funciara pentru ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara, Extrasul de carte funciara pentru informare eliberat ...

Buna seara,
Extrasul de carte funciara pentru informare eliberat la ghiseu trebuie semnat olograf sau este valabil fara semnatura olograf si stampila?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 20:47, 7 Ianuarie 2025
Are cod de bare si/sau semnatura electronica. Nu trebuie neaparat semnatura si stampila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru și intabulare fără parafa vioviois vioviois Buna seara, Tocmai ce am primit prin email in format PDF documentele cu Cadastru și Intabularea. Problema este ca nu văd nici o ștampila pe niciun ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit un extras de carte funciara de la notar, ... Mihaela.B.P Mihaela.B.P Bună ziua! Am primit un extras de carte funciara de la notar, în format PDF, însă fară semnătură și parafă. Este în regulă ? Sau trebuie să îl ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)