avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața! In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața! In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat ...

Bună dimineața!
In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat un apartament. Anul trecut când am fost la primăria unde este imobilul să plătesc impozitul, nu mă găseau în baza lor de date și mi-au transmis că apare tot tata, fapt pentru care, îmi poate plăti dânsul impozitul.
Din păcate, de anul trecut, nu s-a schimbat nimic și tot nu apar în baza lor de date.
Ce ar fi de făcut...?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:35, 8 Ianuarie 2025
adresa catre primarie, cu actele, solicitati sa opereze schimbarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! in urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat ... Mihaela.B.P Mihaela.B.P Bună dimineața! In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat un apartament. Anul trecut când am fost la primăria unde este imobilul să plătesc impozitul, ... (vezi toată discuția)
Intabularea.... Ramona24 Ramona24 SALUT! Anul trecut sotul meu,in urma decesului tatalui sau , a efectuat succesiune pentru: apartament si 2 masini in orasul nostru Sibiu si o casa si ... (vezi toată discuția)
Cerc vicos scutire imp. veteran razboi eryc_1972 eryc_1972 Nu gasesc solutia de a iesii din urmatoarea situatie. Bunicul este veteran de razboi si a fost scutit de impozit pe terenul si casa sa, pana prin anul 2004 , ... (vezi toată discuția)