avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața! In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața! In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat ...

Bună dimineața!
In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat un apartament. Anul trecut când am fost la primăria unde este imobilul să plătesc impozitul, nu mă găseau în baza lor de date și mi-au transmis că apare tot tata, fapt pentru care, îmi poate plăti dânsul impozitul.
Din păcate, de anul trecut, nu s-a schimbat nimic și tot nu apar în baza lor de date.
Ce ar fi de făcut...?
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:33, 8 Ianuarie 2025
Mergeți cu contractul de donație și solicitați înscrierea dvs pe rolul fiscal..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! in urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat ... Mihaela.B.P Mihaela.B.P Bună dimineața! In urmă cu doi ani, tatăl meu mi-a donat un apartament. Anul trecut când am fost la primăria unde este imobilul să plătesc impozitul, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, parintii mei vor sa imi doneze un apartament ,eu fiind ... madaluta94 madaluta94 Buna ziua, parintii mei vor sa imi doneze un apartament ,eu fiind copil unic,deci unic mostenitor. Pe actul de proprietate si pe Rol-ul fiscal apare doar mama ... (vezi toată discuția)
Deschidere rol fiscal dupa cumpararea unui teren Alex_8 Alex_8 Stiti cumva daca noul propietar al unui imobil(teren) trebuie sa se prezinte personal la Primaria de care apartine terenul in cauza pentru a face deschidere de ... (vezi toată discuția)