avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața! In cazul în care se schimba cartea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața! In cazul în care se schimba cartea de identitate ...

Bună dimineața! In cazul în care se schimba cartea de identitate și domiciliul, ce documente se actualizează sau se schimba la un autoturism?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 8 Ianuarie 2025
Talonul( certificatul de inmatriculare) si daca se schimba județul și numărul de înmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de inmatriculare altd altd am si eu o problema,de curand mi-am schimbat domiciliul in alt judet,iar in aceasta situatie probabil va trebui sa schimb si actele masinii.intrebarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare talonului auto dupa casatorie isabelapetre isabelapetre va rog, spuneti-mi, daca este nevoie sa schimb si talonul auto, daca mi-am schimbat numele dupa casatorie si ce acte am nevoie....Multumesc!!! (vezi toată discuția)
Autoturism mostenit - drept de folosinta ; documente necesare vladut2003 vladut2003 Buna ziua Va cer ajutorul pentru o consiliere de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma bunicului meu decedat acum o jumatate de an, ... (vezi toată discuția)