avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un prieten de al meu a furat într o noapte de pe cea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un prieten de al meu a furat într o noapte de pe cea ce părea ...

Un prieten de al meu a furat într o noapte de pe cea ce părea un camp( adica mașinile erau pe o parcela de pământ, nu a sărit vreun gard sau ceva) iar după ceva timp le a dus înapoi dar când le a dus persoana de la care le a luat l a pus sa stea sa l filmeze și sa recunoască ca el a furat acele piese iar după asta a spus ca se duce la politie ce poate pati? Au trecut aproape 3 săptămâni de când i a dus piesele inapoi și de la toată situatia
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 13:22, 11 Ianuarie 2025
Buna ziua

Tocmai de aceea sfatuiti-l pe prietentul dvs sa ia lagetura cu un avocat.

Pentru furtul simplu:
- pedeapsa e mai mica (închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă fata de furtul calificat care se pedepseste cu închisoarea de la unu la 5 ani)
- acoperirea integrală a prejudiciului material cauzat prin infracțiune este circumstanta atenuanta
- impacarea inlatura raspunederea penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă am ajutat pe cineva să care ce era furat știind ... Andrei0792 Andrei0792 Bună ziua, dacă am ajutat pe cineva sa care ce era furat știind ca e furat dar după am înapoiat toate lucrurile inapoi ce pot păți. Ideea e ca am aflat ... (vezi toată discuția)
Buna seara,se poate scapa de de inchisoare cu executare la un ... Sorinniros1987 Sorinniros1987 Buna seara,se poate scapa de de inchisoare cu exacutare la un furt calificat(facut in 2021,2 biciclete furate pe timp de noapte din parcarea unui bloc tip ... (vezi toată discuția)
Furt cezar1894 cezar1894 daca un furt....este recunoscut de catre inculpat,sunt predate toate obictele furate la politie iar politia a returnat bunurile inapoi persoanei vatamate iar ... (vezi toată discuția)