avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier judiciar - reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier judiciar - reabilitare

Cazier judiciar - reabilitare

Buna ziua,

Am un cazier judiciar cu o amenda penala.
Am achitat amenda penala in data de 29.01.2019 , dar din ce observ inca am cazierul cu aceasta amenda penala.
Ce pot face pentru a ma reabilita?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristicris , utilizator 10:09, 18 Ianuarie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, teoretic ar fi trebuit sa intervina reabilitarea de drept.

Puteti incerca sa faceti o adresa catre autoritatea care tine evidenta cazierului dvs. judiciar, sau o cerere indreptata catre instanta de judecata pentru reabilitare.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati.
Buna ziua,

Cum pot sa imi dau seama de autoritatea ce tine evidenta cazierului meu? la judecatoria din oras sau la judecatoria din resedinta de judet? Cere la instanta de judecata ce m-a judecat? aceea e tocmai in Bucuresti, nici nu mai stiu unde exact.
Ar fi de preferat sa va judecati in București dacă ați fost judecat în capitală.

Daca aveti avocat angajat și aveți dovada ca ati plătit amenda nu este necesar sa veniți la proces.

București 2024
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Este nevoie de proces doar ca sa imi sterg o amenda penala de pe cazier? In 2019 a fost achitata amenda...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala perioada de expirare Radu1999 Radu1999 Buna ziua, am o intrebare si as aprecia daca m ati putea ajuta cu un raspuns. In anul 2019 am facut o fapta penala, , motiv pentru care am fost condamnat la ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea cazierului nicusor75 nicusor75 care sant pasi de facut pentru ami reabilita amenda penala din 97 unde trebuie sa ma adresez stiu ca la judecatorie dar la ce judecator si inca ceva eu am ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma reabilitez [cazier judiciar] Ashoka Ashoka Buna ziua .va rog frumos daca ma poate ajuta cineva in legatura cu cazierul judiciar.In data de 13-04-2006 am fost condamnat la 6 luni cu suspendare pt ... (vezi toată discuția)