avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Care este diferenta dintre: salariu realizat lunar si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Care este diferenta dintre: salariu realizat lunar si total venit ...

Care este diferenta dintre: salariu realizat lunar si total venit lunar realizált?
Cel mai recent răspuns: yonica09 , utilizator 14:53, 23 Ianuarie 2025
buna ziua si eu sunt interesat de acest raspuns.De ce? pentru ca in prima linie din anexa 6 legea pensiilor este trecut Salariul lunar realizat,iar in ultima linie este trecut Total venit lunar realizat. La mine in prima linie la Salariul lunar realizat este mai mic decat salariul lunar trecut in Carnetul de munca avand si ore suplimentare ,ore noapte,prime,sporuri.Mentionez ca nu am avut penalizari,zile sau ore lunar lipsa,veniturile fiind foarte bune(mari) multumesc~!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta venit pentru pensie Lulica Lulica Buna ziua In urma cu cativa ani, pentru recalcularea pensiilor parintilor mei, am solicitat de la firma (intreprinderea) unde acestia au lucrat cate o ... (vezi toată discuția)
Buna seara,am si eu o nelamurire,.! am luat adeverintele cu venitul ... yonica09 yonica09 Buna seara,am si eu o nelamurire,.! Am luat adeverintele cu venitul total realizat de la o Firma si conform anexei 6 din L360/2023 in prima Linie este trecut ... (vezi toată discuția)
Buna seara .cum pot verifica daca datele din adeverinta cu salarii ... yonica09 yonica09 Buna seara .Cum pot verifica daca datele din Adeverinta cu salarii si toate veniturile realizate,conform Anexei 6 L.360/2023,luata de la firma la care am ... (vezi toată discuția)