avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Conform legii pentru că am 2 copii pot ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Conform legii pentru că am 2 copii pot ieși la ...

Bună ziua! Conform legii pentru că am 2 copii pot ieși la pensie cu un an înainte. Copiii au fost trecuți în cartea de munca .Trebuie sa mai depun copii după certificatele lor de naștere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 8 Ianuarie 2025
Da, se depun copii după certificatele lor de naștere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie mika1976 mika1976 Am o vecina care are 7 copii,din care 3 minori.Locuieste in mediu rural si beneficiaza numai de alocatiile de stat de 42 ron de la fiecare copil ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime andreuta_86 andreuta_86 buna ziua as dori sa ies la pensie inainte de termen numai ca imi trebuie sporu de vechime, am lucrat la o cofetarie dar aceasta nu mai este. unde as putea sa ... (vezi toată discuția)
Ccc - al doilea copil se naste in alta tara noros_m noros_m Urmeaza sa nasc al doilea copil inainte de a face primul 2 ani. Copiii sunt germani ,dupa tata. Nu sunt casatorita cu tatal copiilor si am lucrat numai in Ro. ... (vezi toată discuția)