avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! O persoana fizica proprietar al unui teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! O persoana fizica proprietar al unui teren agricol ...

Buna seara! O persoana fizica proprietar al unui teren agricol a incheiat cu o persoana fizica un contract de arenda. Proprietarul arendator nu doreste reinnoirea contractului dupa termenul prevazut. Proprietarul va trimite o notificare catre arendas prin care ii comunica decizia sa, corect?
Exista un model de notificare pentru aceasta situatie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: debutant2013 , utilizator 14:45, 9 Ianuarie 2025
Buna ziua, depinde de clauzele contractuale. Nu exista un model dar trebuie respectate toate clauzele contractuale, altfel nu va fi eficienta rezilierea. Un avocat va poate ajuta cu redactarea.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda agricola reziliat bukinst bukinst Conform contractului de arenda incheiat in forma autentificata pentru o perioada de 5 ani, arendasul a notificat arendatorului, numai dupa 2 ani, faptul ca ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de arenda inainte de termen nicoZidaru nicoZidaru Buna ziua, As avea nevoie de niste lamuriri legate de rezilierea unui contract de arenda care nu a expirat. Cum as putea sa il reziliez? Vreau sa imi ... (vezi toată discuția)