avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua!Băiatul meu care pe 29 mai face 18 ani,va ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua!Băiatul meu care pe 29 mai face 18 ani,va pleca intr ...

Bună ziua!Băiatul meu care pe 29 mai face 18 ani,va pleca intr o vacanta în Franța cu avionul împreună cu bunicul sau în luna iunie.M ar interesa ce documente trebuiesc în afara de buletinul pe care îl va schimba. Este nevoie sa aibe și pașaport?Mulțumesc!
Daca face 18 ani nu trebuie decât buletinul sau

Justme5150 a scris:

Bună ziua!Băiatul meu care pe 29 mai face 18 ani,va pleca intr o vacanta în Franța cu avionul împreună cu bunicul sau în luna iunie.M ar interesa ce documente trebuiesc în afara de buletinul pe care îl va schimba. Este nevoie sa aibe și pașaport?Mulțumesc!

CI este suficienta. Este adult in iunie, ii trebuie aceleasi acte ca si dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala Scorpionul Scorpionul Buna Am si eu o nelamurire..Sunt in australia si doresc sa trimit copilul de 6 ani in vacanta la bunica in romania. Sunt divortat si copilul mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Minor de 16 ani poate calatori singur in strainatate? axa7070 axa7070 buna , poate calatorii singur in stainatate un minor de 16 ani? Problema mea este cred destul de des intalnita . Ambii parinti sunt plecati la munca in ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate cu copil minor insotit de bunici zvety36 zvety36 Buna ziua,as avea nevoie de cateva lamuriri.Am un copil de 5 ani si sunt divortata.Copilul mi-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)