avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Poate fi contestata o dispoziție de primar prin care ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Poate fi contestata o dispoziție de primar prin care se dispune ...

Poate fi contestata o dispoziție de primar prin care se dispune detasarea/mutare repetata( mutare,detasare,mutare,detasare) unui funcționar public pt care și a dat acordul?
Având in vedere ca aceste dispoziții puteau fi emise și fără acordul acestuia.
In cât timp și dacă procedura prealabila este obligatorie?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:10, 9 Ianuarie 2025
Se contesta în termen de 45 de zile calendaristice de la data la care cel interesat a luat cunoştinţă de măsura dispusă referitoare la încheierea, executarea, modificarea, suspendarea sau încetarea contractului individual de muncă, daca este personal contractual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare si detasare danielacr danielacr Buna ziua! In cazul in care am fost mutata temporar la un alt compartiment 6 luni, se poate continua cu detasare 6 luni fara acordul meu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Transfer functionar public puyku puyku Buna Ziua! As dori sa stiu daca ma poate lamuri cineva in legatura cu transferul functionarilor publici de la un compartiment sau serviciu la altul in cadrul ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie decizie 30 zile sau 45 zile apetra apetra in ce termen se poate contesta o decizie de incetare relatii contractuale sau de numire intr o pozitie interna (responsabil gestionarea substantelor chimice) ... (vezi toată discuția)