avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua forum, as vrea sa intreb daca este normal sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua forum, as vrea sa intreb daca este normal sa dureze ...

Buna ziua forum,as vrea sa intreb daca este normal sa dureze 1 an de zile de cand am deschis proces in instanta { succesiune} si sa nu se tina nici o sedinta pana acum? Care ar putea fi cauza ? Taxa de timbru e platita de anul trecut in august si inca nu au fost trimise citatiile catre parti.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bramen , utilizator 14:29, 9 Ianuarie 2025
depinde care este gradul de incarcare a instantei. poate dura atat, da.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! multumesc mult persoanei care ma aiuta cu un rasuns ... Mika T Mika T Buna ziua! Multumesc mult persoanei care ma ajuta cu un rasuns la aceasta intrebare.Au trecut deja 2 luni de cand s-a dat hotararea int-un proces civil si inca ... (vezi toată discuția)
Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA cat dureaza o repunere pe rol intr-un proces de succesiune?avocatul a facut o cerere de repunere in iulie dar nu se gaseste la tribunal si acum a facut ... (vezi toată discuția)
Durata procese? VldVld VldVld Va rog sa ma ajutati cu o informatie. La sfarsitul unui proces ce a durat aproape 1 an, dupa ce s-a pronuntat completul de judecata (in absenta mea) nu am ... (vezi toată discuția)