avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua forum, as vrea sa intreb daca este normal sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua forum, as vrea sa intreb daca este normal sa dureze ...

Buna ziua forum,as vrea sa intreb daca este normal sa dureze 1 an de zile de cand am deschis proces in instanta { succesiune} si sa nu se tina nici o sedinta pana acum? Care ar putea fi cauza ? Taxa de timbru e platita de anul trecut in august si inca nu au fost trimise citatiile catre parti.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bramen , utilizator 14:29, 9 Ianuarie 2025
depinde care este gradul de incarcare a instantei. poate dura atat, da.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! multumesc mult persoanei care ma aiuta cu un rasuns ... Mika T Mika T Buna ziua! Multumesc mult persoanei care ma ajuta cu un rasuns la aceasta intrebare.Au trecut deja 2 luni de cand s-a dat hotararea int-un proces civil si inca ... (vezi toată discuția)
Durata procese? VldVld VldVld Va rog sa ma ajutati cu o informatie. La sfarsitul unui proces ce a durat aproape 1 an, dupa ce s-a pronuntat completul de judecata (in absenta mea) nu am ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza un proces de divort in conditiile in care se face de comun acord? aline101 aline101 Buna ziua, Poate ma ajutati cu niste sfaturi.Am intentat procesul de divort la inceputul lunii iunie,printr-un avocat,de comun acord.Ni s-a spus de la ... (vezi toată discuția)