avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pre si post natal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pre si post natal

Buna ziua, Pentru a beneficia de concediu pre si post natal , cu cat timp inainte trebuie inchiat contract cu casa de asigurari daca lucrez pe PFA in sistem real? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aionita91 , utilizator 14:48, 9 Ianuarie 2025
Cu minim 6 luni de zile inainte de data nasterii copilului.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil adriana_m1981 adriana_m1981 Buna ziua! Doresc sa va intreb daca abia m-am angajat si nu o sa am 12 luni de munca la nasterea copiilui. Poate sa intre tatal copilui in paternal, iar eu sa ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere dosar ccc Nico 13 Nico 13 Buna ziua, Daca nu beneficiez de concediu pre si post natal, care este termenul legal de depunere dosar concediu crestere copil? Va multumesc (vezi toată discuția)
Concediu maternitate (pre si post natal) lu_cky_me lu_cky_me Buna ziua, Avem o Intreprindere Familiala infiintata in ianuarie 2018. Am incheiat un contract de asigurare pentru concedii si indemnizatii de asigurari ... (vezi toată discuția)