avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru a ieși la pensie conform art 51, legea 360 din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru a ieși la pensie conform art 51, legea 360 din 2024, adică ...

Pentru a ieși la pensie conform art 51,legea 360 din 2024,,adică cu un an înainte pentru 2 copii trebuie sa ai anii de cotizare completa de 35 ani ?
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
giurgiu lacramioara, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:37, 9 Ianuarie 2025
Da, stagiul complet de cotizare de 35 ani este obligatoriu.
Daca sunteti nascuta dupa 01/01/1967 stagiul complet contributiv pentru d-voastra este de 35 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie Rosca Marian Rosca Marian Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: cand poate iesi sotia la pensie fara penalizari sau cu penalizari foarte mici? Precizari: - ... (vezi toată discuția)
Se merita sa ies la pensie anticipat fiind din zona defavorizata? ... Plesaianis Plesaianis Se merita sa ies la pensie anticipat fiind din zona defavorizata? Sunt din Ploiesti si peste 1 luna implinesc 63 de ani. Stagiu de cotizare 37 ani. Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am 54ani, sunt femeie,am cotizat 15 ani, am născut ... Nicoleta Burtumac Nicoleta Burtumac Bună ziua! Am 54ani,sunt femeie,am cotizat 15ani, am născut și crescut 5copii. Vă rog ,la ce vârstă pot ieși la pensie,mai este în vigoare legea,în ... (vezi toată discuția)