avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am avut un incident pe partia de schi, unde ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am avut un incident pe partia de schi, unde am lovit ...

Buna ziua, am avut un incident pe partia de schi, unde am lovit o persoana care a vrut sa intre la rand, facand o manevra de intoarcere, pe care nu o recunoaste acum. Din pacate nu pot dovedi acest lucru, nu am martori, nici camera nu prinde unghiul respectiv. Persoana a suferit o fractura fiind operat, si acum cere despagubire pentru durerile cauzate de mine, spune el. Ma puteti sfatui ce-i de facut, cum ma pot apara, eventual ce dauna poate sa solicite? Cu multumiri, Ade
Cel mai recent răspuns: Adelina77. , utilizator 19:55, 12 Ianuarie 2025
Ce făceați cu mașina pe pârtie?
Nu eram cu masina, eram pe schiuri.

adriandimitriu a scris:

Ce făceați cu mașina pe pârtie?

Depinde de numărul de îngrijiri medicale .( certificatul medico-legal .
El poate cere foarte multe ,rămâne de văzut cât o să stabilească instanta de judecată. Angajați un avocat pentru a vă putea apăra.
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Daca ajungem la negociere pe cale amiabila, la ce suma ma pot astepta? In prima faza a spus ca nu vrea sa mearga in instanta.

SunnyXxxX a scris:

Depinde de numărul de îngrijiri medicale .( certificatul medico-legal .
El poate cere foarte multe ,rămâne de văzut cât o să stabilească instanta de judecată. Angajați un avocat pentru a vă putea apăra.

Este foarte bună calea aleasă. Mă gândesc în același timp că a fost sfătuit de cineva să aleagă negocierea ( în instanță se obțin foarte greu sume mari)
Întrebați l cât dorește pentru retragerea plângerii. (să nu fiți singură când discutați cu el. După asta îl rugați si dumnv să vă arate actele medicale( certificatul medico-legal ,chitanțe etc

PS-Domnișoară dacă are număr de îngrijiri medicale puține, nu are documente justificative ( chitanțe etc) vă sfătuiesc să nu îi dați bani.
Mergeți în instanță ( o să vă alegeți cu o condamnare pentru vătămare corporală din culpă( si asta numai dacă are martori, dacă dovedește că dumnv sunteți de vină)
Mult succes!!!!

Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
SunnyXxxX, utilizator

Alte discuții în legătură

Din victima in vinovata?????? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua! Sper ca voi afla mai multe si ma voi lamuri cu privire la ceea ce mi se intampla. Acum 2 saptamani, am fost implicata intr-un accident rutier, ca ... (vezi toată discuția)
Ingradire cale de acces sylvya04 sylvya04 Buna ziua. Am situatia urmatoare: mai multi vecini avem acces la casele noastre prin cale de acces privata care a fost impartita in 4 loturi (lot 1 la ... (vezi toată discuția)
Problema accident rutier trailro trailro Buna seara, In urma cu cateva zile am avut un accident rutier in care, din pacate, am fost gasit vinovat. Accidentul s-a produs intre masina pe care o ... (vezi toată discuția)