Buna ziua, am avut un incident pe partia de schi, unde am lovit o persoana care a vrut sa intre la rand, facand o manevra de intoarcere, pe care nu o recunoaste acum. Din pacate nu pot dovedi acest lucru, nu am martori, nici camera nu prinde unghiul respectiv. Persoana a suferit o fractura fiind operat, si acum cere despagubire pentru durerile cauzate de mine, spune el. Ma puteti sfatui ce-i de facut, cum ma pot apara, eventual ce dauna poate sa solicite? Cu multumiri, Ade
Depinde de numărul de îngrijiri medicale .( certificatul medico-legal .
El poate cere foarte multe ,rămâne de văzut cât o să stabilească instanta de judecată. Angajați un avocat pentru a vă putea apăra.
Daca ajungem la negociere pe cale amiabila, la ce suma ma pot astepta? In prima faza a spus ca nu vrea sa mearga in instanta.
SunnyXxxX a scris:
Depinde de numărul de îngrijiri medicale .( certificatul medico-legal .
El poate cere foarte multe ,rămâne de văzut cât o să stabilească instanta de judecată. Angajați un avocat pentru a vă putea apăra.
Este foarte bună calea aleasă. Mă gândesc în același timp că a fost sfătuit de cineva să aleagă negocierea ( în instanță se obțin foarte greu sume mari)
Întrebați l cât dorește pentru retragerea plângerii. (să nu fiți singură când discutați cu el. După asta îl rugați si dumnv să vă arate actele medicale( certificatul medico-legal ,chitanțe etc
PS-Domnișoară dacă are număr de îngrijiri medicale puține, nu are documente justificative ( chitanțe etc) vă sfătuiesc să nu îi dați bani.
Mergeți în instanță ( o să vă alegeți cu o condamnare pentru vătămare corporală din culpă( si asta numai dacă are martori, dacă dovedește că dumnv sunteți de vină)
Mult succes!!!!