avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... As dori sa stiu si eu care sunt pașii exacți pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

As dori sa stiu si eu care sunt pașii exacți pentru ...

Buna ziua! As dorii sa stiu si eu care sunt pașii exacți pentru a intra in concediu de risc maternal? Ce acte trebuiesc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:26, 9 Ianuarie 2025
Procedura de obtinere si acordare a concediului de risc maternal
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Cum se acorda concediul de risc maternal

Concediu de risc maternal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi obtinere concediu de risc maternal Vio S. Vio S. Buna ziua, Va rog mult sa imi spuneti si mie care sunt pasii pentru obtinerea concediul de risc maternal. Eu sunt insarcinata in 17 saptamani si am o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt insarcinata in 11 saptamani si as dori sa intru ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua. Sunt insarcinata in 11 saptamani si as dori sa intru in concediu medical. Am instiintat firma la 9 saptamani, mi au fost trimis actele inapoi ca nu ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Catalina Turneanu Catalina Turneanu Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare. Sunt in CCC pana pe data de 8 iunie 2018. Dupa aceasta perioada doresc sa intru in concediu de risc ... (vezi toată discuția)