Am un frate care nu are serviciu si locuieste cu mama care este bolnavă,este la pat si are nevoie de îngrijire permanenta.Avem o dna care are grijă de ea.Fratele meu bea și face scandal,a sarit cu un par la dna si a lovit-o,cu noi vorbeste foarte urat ,ne agreseaza verbal ,cam toate femeile care le-am avut au plecat din cauza lui.Tata e decedat,nu am făcut succesiunea. Il putem evacua? Daca da ,cum procedam?Am apelat la Poliție si l-a dus la Psihiatrie.Cand iese nu stiu ce vom face...a amenintat-o pe dna ca o pune in scaun cu rotile chiar daca face inchisoare...
Chemați politia pt emiterea ordin protectie provizoriu iar apoi în instanta solicitați evacuarea și masurile ce se solicita de obicei printr un ordin de protectie.In instanta primiți av din oficiu dar pregătiți ceva probe,martor,înregistrări audio,plângeri la politie,acte medicale din care sa rezulte actele de violenta comisr de frate asupra dvs sau a mamei..
Acte doveditoare nu avem,doar cele de la Politie,am chemat-o de 2 ori.A doua oara l-au dus la Psihiatrie,dar nu il tin decat 3zile. Evacuare nu au cum sa faca asa am înțeles de la ei,
pentru ca e mostenitor din partea tatălui care e decedat,chiar daca nu este făcută succesiunea.
Evacuare provizorie se poate face prin ordinul de protectie nu are legatura cu celelalte proceduri care vizează evacuarea,,definitiva"Daca va permiteți consultati un av inainte de orice demers chiar dacă o sa primiți av din oficiu ls proces nu are ce sa va facă dacă dvs nu aveți probe..