avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordin de evacuare sau protectie...Am un frate care nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordin de evacuare sau protectie...Am un frate care nu are serviciu si locuieste cu mama care este ...

Am un frate care nu are serviciu si locuieste cu mama care este bolnavă,este la pat si are nevoie de îngrijire permanenta.Avem o dna care are grijă de ea.Fratele meu bea și face scandal,a sarit cu un par la dna si a lovit-o,cu noi vorbeste foarte urat ,ne agreseaza verbal ,cam toate femeile care le-am avut au plecat din cauza lui.Tata e decedat,nu am făcut succesiunea. Il putem evacua? Daca da ,cum procedam?Am apelat la Poliție si l-a dus la Psihiatrie.Cand iese nu stiu ce vom face...a amenintat-o pe dna ca o pune in scaun cu rotile chiar daca face inchisoare...

Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
mihapadu68, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:18, 10 Ianuarie 2025
Chemați politia pt emiterea ordin protectie provizoriu iar apoi în instanta solicitați evacuarea și masurile ce se solicita de obicei printr un ordin de protectie.In instanta primiți av din oficiu dar pregătiți ceva probe,martor,înregistrări audio,plângeri la politie,acte medicale din care sa rezulte actele de violenta comisr de frate asupra dvs sau a mamei..
Acte doveditoare nu avem,doar cele de la Politie,am chemat-o de 2 ori.A doua oara l-au dus la Psihiatrie,dar nu il tin decat 3zile. Evacuare nu au cum sa faca asa am înțeles de la ei,
pentru ca e mostenitor din partea tatălui care e decedat,chiar daca nu este făcută succesiunea.
Evacuare provizorie se poate face prin ordinul de protectie nu are legatura cu celelalte proceduri care vizează evacuarea,,definitiva"Daca va permiteți consultati un av inainte de orice demers chiar dacă o sa primiți av din oficiu ls proces nu are ce sa va facă dacă dvs nu aveți probe..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața.dupa decesul tatălui meu mama locuiește în ... majestik majestik Bună dimineața.dupa decesul tatălui meu mama locuiește în locuința proprietate personală cu unul dintre copii care se poartă agresiv cu mama mea.ce ... (vezi toată discuția)
Ref violenta verbala in familie și divort Viorica Georgi Viorica Georgi As dori va rog sa mă îndrumați în următoarea situatie: sunt căsătorită de 11 ani, avem un copil minor și în soțul meu are probleme cu bautura în ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi dus la un control psihologic o persoana fara acordul sau Aida@ Aida@ Tatal meu se trage dintr o familie de alcolisti foarte agresivi ( ca si exemplu fratele tatalui meu o alerga prin curte pe sotia acestuia cu toporul). Tata ... (vezi toată discuția)