avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, si la Multi Ani! O intrebare: Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, si la Multi Ani! O intrebare: Sunt divortata și am ...

Buna ziua, si la Multi Ani? O intrebare: Sunt divortata ai am un baiat impreuna cu ex-ul , am divortat de comun acord, el e in Germania eu in ro, ideea e ca in fiecare zi imi scrie cu pretextul ce face baiatul!? I am spus ca trebuie sa respecte ca am divortat si sa nu ma mai deranjeze cand are el chef! Nu am stabilit nimic in leg cu sunat vizite insa i am spus ca poate sa il sune odata pe sapt si cand are concediu il poate lua! Deja nu mai suport ma calca rau pe coada!!! Legal ce pot face? Scuzați romanul !!!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:58, 10 Ianuarie 2025
ce varsta are copilul ? daca il poate suna direct, il puteti bloca.

gi-jane2 a scris:

Are 7 ani

gi-jane2 a scris:

Ideea e ca noi am div de 4 ani si eu sunt cu altcineva si imi tot spune ca nu am dreptul sa fiu cu altcineva decat sa imi vad de viata si sa cresc copilul!! Ca gen la ce imi trebuie barbat!? In ideea in care el a gresit ma inselat de 4 ori si într-un final nu am mai rezistat si pus punct!
Stati sa il ascultati cam mult. Daca nu aveti ceva de comunicat despre copil, copilul poate raspunde la telefon si gata. Vorbiti cu un avocat sa il notifice cumva sa se linisteasca putin...
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Atata timp cat discutati cu el despre viata dvs. personala , va continua . Si , cu cat vede ca va deranjeaza , cu atat va plusa . Spuneti-i ca nu aveti a-i da nici o relatie care nu-l priveste , nimic despre ce relatii aveti sau nu aveti , ca nu e treaba lui , nu aveti alt subiect de vorbit decat despre copil . Mai spuneti-i ca , in clipa in care deschide alt subiect decat copilul , ii inchideti telefonul si , daca tot nu inceteaza , ii blocati numarul si punct . Toate pe un ton calm , dar hotarat , ferm , sa inteleaga ca nu glumiti . Si chiar asa sa faceti … Nu-i dati prilejul sa exercite un control asupra dvs. , ca nu va renunta de buna-voie la asta . Cel mai bine ar fi ca , dupa ce-i spuneti cate ceva despre copil ( ca e bine , ce note a luat , etc. ) , sa-i dati telefonul acestuia ( copilului ) , ca doar de-aceea a sunat , nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îmi poate lua statul altei țări copilul? alex1234alex alex1234alex Bună ziua! I-am dat acordul fostei soții să plece cu copilul în Danemarca la soțul ei. Mama mea însă îmi spune că îmi va lua statul danez copilul ... (vezi toată discuția)
Custodie totala copil Mia25 Mia25 Buna seara, As dori sa stiu si eu cum pot sa am custodie totala a copilului meu. Mentionez ca inca nam divortat pentru ca nu am finantele necesare. Sunt ... (vezi toată discuția)
Copilul meu este abuzat emotional de catre tata eleny_paduraru eleny_paduraru Buna seara! As dori un sfat in legatura cu o problema pe care eu personal o consider extrem de grava. Copilul meu - care acum are 11 ani si care imi este ... (vezi toată discuția)