Sunt plecată din localitate și cf. Legii 196/2008 Art.47(4), convocatorul ședințelor trebuie să fie trimis prin poștă.
Intrebările mele sunt:
1, Cf. Art.47(4) cine plătește Taxele Poștale pentru Scrisoarea recomandată cu conținut declarat. Asociația sau eu și, unde scrie în lege acest lucru?
2, Prin ce procedeu pot DETERMINA Președintele Asociației, să comunice cu mine prin e_mail, WhatsApp,...cale electronică, având în vedere că nu răspunde la telefon.
Dar cine este asociatia de proprietari sa plateaca ea de la ea cheltuielile astea?
Asociatia e formata din proprietari si evident proprietarii platesc costurile .
Scrisorile alea se trimit in beneficiul proprietarilor si evident ca ei vor plati. Fiecare isi suporta costul scrisorii lui.
Pai cum sa va raspunda la telefon ca doar daca citim istoricul dv pe forum si nici noi nu mai prea vrem sa mai raspundem? Adica si la un lucru asa evident costul unei scrisori vi se pare ca va nedreptatesc cei de la asociatie?
Daca la orice nimic aveti ceva cu conducerea asociatiei de proprietari evident ca nu mai vor sa aiba de-a face cu dv.
Nu puteti determina in nici un fel sa comunice cu dv prin mijloacele dorite de dv.
Dar, NU INTRU ÎN AMĂNUNTE..., și la faptul că asociația a fost "ASOCIAȚIA NIMĂNUI" cum au afirmat unii proprietari, cât timp am fost plecată,
Ce nu s-a făcut timp de 38 de ani,s-a făcut în 2 luni cu ajutorul Autorităților. Am pus cei 16 proprietari (din 20) care de ani de zile DOAR ÎNCHIRIAZĂ APARTAMENTELE, "LA CHELTUIALĂ" pentru întreținerea blocului. :Și am "deranjat"...
Și încă lucrurile nu sunt puse la punct 100% și mă refer DOAR LA ÎNTREȚINEREA CONDOMINIULUI din punct de vedere TEHNIC.
- Dvs. aveți Președinte, Comite Executiv, Administrator care să te "BLOCHEZE" de pe toate căile de comunicare (și nu sunt singura) când le soliciți să-și RESPECTE ATRIBUȚIILE, pentru întreținerea condominiu?
Sunt sigură că NU.
Vă doresc, numai bine, utilizator w_v_w_v!